BlogTerug naar de Kadaza homepage


Kadaza is vernieuwd

31 augustus 2020

Vandaag introduceren we een volledig vernieuwde versie van Kadaza. Er is onder andere een vernieuwde layout en Kadaza heeft nu nieuwe functionaliteiten op basis van jullie feedback. Kadaza is nu nog handiger, sneller en uitgebreider dan je al gewend was. In de komende maanden introduceren we nog meer nieuwe handige functies om online navigeren en zoeken eenvoudiger te maken, inclusief meer mogelijkheden om de homepage te personaliseren.

Kan ik de oude versie nog gebruiken?

Ja, Je kunt nog steeds de oude versie gebruiken door op de homepage op "Voorkeuren" te kikken en vervolgens "Classic view" te selecteren.

Lees hieronder meer.

Kadaza - Nieuwe versie

 

Wat is er nieuw?

Als je Kadaza vandaag hebt bezocht op een computer of laptop zag je waarschijnlijk meteen dat er iets is veranderd. Het menu aan de linkerkant is verdwenen, maar via het nieuwe menu onder het home dashboard kun je eenvoudiger en sneller alle Kadaza rubrieken bezoeken. We hebben op de homepagina meer ruimte gegeven voor het menu, zodat je nog sneller kunt navigeren binnen Kadaza. De titels zijn groter en verschillende functionaliteiten zijn nu nog eenvoudiger te bedienen. Daarnaast staan er nu 32 blokjes in het home dashboard in plaats van 24. Je hebt nu dus 8 extra blokjes op de homepage. Tot slot is de 'look & feel' vernieuwd, kleuren en andere elementen zijn opgefrist.

⇒ Vertel ons wat je van de aanpassingen vindt. Stuur ons een bericht.

Waarom een vernieuwde versie?

Steeds meer gebruikers bezoeken Kadaza via mobiele telefoons en tablets; ook op deze apparaten moet Kadaza optimaal getoond worden. In plaats van de huidige aparte mobiele versie op kadaza.nl/m is de vernieuwde website volledig responsive en wordt de nieuwe site op elk apparaat optimaal en op dezelfde manier weergegeven. De vorm en inhoud van de nieuwe website past zich automatisch aan naar de grootte van een scherm. Het maakt niet uit of je de site bezoekt op een desktop, een telefoon of een tablet; de inhoud wordt altijd optimaal weergegeven. Ook op computers en laptops wordt navigeren nu nog eenvoudiger met een verbeterd menu en grotere titels. De Kadaza redactie heeft nu bovendien veel meer vrijheid bij het opbouwen van thema pagina's, linktips en kunnen we extra informatie tonen binnen specifieke pagina's.

Feedback

Als je vragen of opmerkingen hebt, dan kun je ons een bericht sturen.