Over KadazaContactHelpSite Selectie ProcedureWebmastersMissieMobielWereldwijd NetwerkSite toevoegen


 

De visuele startpagina & internetgids

Een overzichtelijke & snelle start op het web

 

 

Kadaza Nederland

 

► Bekijk Video

 


 

Overzicht van de meest bezochte websites in Nederland

 

Kadaza bestaat al sinds 2008 en is een handige startpagina die de beste en meest populaire websites toont op het gebied van uiteenlopende onderwerpen. Alle websites op Kadaza zijn nauwkeurig geselecteerd en overzichtelijk per onderwerp ingedeeld. Met Kadaza heb je een makkelijk overzicht van alle populaire websites in Nederland en je ontdekt ook nieuwe en opkomende websites.

 


 

Maak eenvoudig een persoonlijke startpagina

 

Maak snel en eenvoudig je eigen persoonlijke startpagina door middel van het aanpassen en verplaatsen van blokjes. Klik op de homepage op het potlood icoontje Personaliseren en plaats je eigen favoriete websites op de homepage. Zoek in een uitgebreide database met meer dan 20.000 blokjes!

 


 

Mooie Achtergronden & Thema's

 

Geef je Kadaza-startpagina een eigen stijl met kleuren, patronen en afbeeldingen. Je kunt de achtergronden filteren op thema's, zoals natuur, steden en dieren. Klik op de homepage op "Achtergrond wijzigen" en kies een afbeelding of een mooie kleur. Er worden continu nieuwe en leuke achtergronden toegevoegd.

 


 

Alle bekende zoekmachines bij elkaar

 

Via de Kadaza zoekbox heb je alle bekende zoekmachines handig bij elkaar. Stel je persoonlijke voorkeuren in en bepaal met welke zoekmachine je Kadaza wilt gebruiken.

 


 

Sneller zoeken en vinden met Kadaza Powersearch

 

Powersearch is een nieuwe functie die zoekresultaten toont tijdens het typen in het zoekvak, in real time. Begin bijvoorbeeld met het intypen van 'nieuws' en Kadaza zal direct resultaten tonen van de beste nieuwssites op het internet. Zo heb je al voordat je op enter drukt een zoekresultaat. Lees meer.

 


 

Ontdek de meest populaire websites in de wereld

 

Na de introductie van Kadaza in 2008 kwamen er veel enthousiaste reacties uit de hele wereld. Dit heeft geleid tot een wereldwijd netwerk van Kadaza-fans die een bijdrage leveren aan de selectie van de inhoud en de vertaling van Kadaza. Benieuwd naar de meest bezochte websites in andere landen, zoals Frankrijk en Italië? Je kunt heel eenvoudig de meest populaire sites in bijna 60 landen raadplegen.

 


 

Sneller surfen op je smartphone & tablet

 

Kadaza is geoptimaliseerd voor weergave op tablets en mobiele telefoons. Ga naar kadaza.nl op je mobiel of tablet, welk apparaat je ook gebruikt. Bekijk hier instructies voor smartphones en tablets.

 

 

Nieuw: Kadaza Tips

Kadaza Tips is een nieuwe manier om het beste van het internet te ontdekken. Via uitgebreide artikelen geeft de Kadaza redactie nuttige tips en informatie over het beste op het internet.

 

 

Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons: Klik hier.

yes  Word Kadaza-fan op Facebook

 

 

Kadaza gebruikt cookies om de website te analyseren en om niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door verder gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons cookiebeleid en onze voorwaarden