BlogVolgende Pagina (2)


 

Kadaza nu beschikbaar in de Chrome Store

15 september 2023

Kadaza Powersearch op Franse Kadaza

Kadaza is nu ook beschikbaar als extensie in de Google Chrome Store. De extensie biedt een gemakkelijke en snelle manier om Kadaza in te stellen als homepage en nieuwe tabladpagina in Google Chrome. Daarnaast kun je gemakkelijk switchen tussen verschillende landenversies in het extensie menu. Lees meer.

 

 


 

Franse Powersearch nu op Kadaza.fr

10 december 2022

Kadaza Powersearch op Franse Kadaza

Vanaf vandaag is Powersearch ook beschikbaar op de Franse versie van Kadaza. Powersearch is een handige functie die zoekresultaten toont tijdens het typen in ons zoekvak op de startpagina. Lees meer.

 

 


 

 

Kadaza sneller in Azië & Australië

10 maart 2022

Kadaza sneller in Azië & Australië

Het aantal gebruikers in de regio Azië-Pacific neemt elke dag toe, vooral in Australië en Japan. Kadaza was echter altijd wat langzamer in dit deel van de wereld vanwege de grotere afstand van onze servers in Europa. Dit is per vandaag verbeterd doordat we gloednieuwe servers in Japan hebben geplaatst, die ervoor zorgen dat Kadaza veel sneller zal laden in Azië en Oceanië. Lees meer.

 

 


 

 

Nieuw: Kadaza Tips

1 mei 2021

Kadaza Tips

Het is altijd onze missie geweest om het beste op internet beter vindbaar en beter georganiseerd te maken op de meest eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier. Vandaag introduceren we iets nieuws: Kadaza TipsHier deelt onze redactie websitetips in uitgebreide artikelen op het gebied van verschillende onderwerpen. Lees meer.

 


 

 

Kadaza nu in de Filipijnen!

28 december 2020

Filipijnen

Vandaag lanceren we een speciale Filipijnse versie van Kadaza! Bekijk de lokale versie voor de Filipijnen op kadaza.ph. Lees meer.

 

 


 

 

Kadaza.ch nu ook beschikbaar in Italiaans en Frans

24 oktober 2020

Franse en Italiaanse versie Kadaza Zwitserland

Kadaza Zwitserland is vanaf vandaag ook beschikbaar in het Italiaans en Frans. Ga voor de Franstalige versie naar kadaza.ch/fr en voor de Italiaanse versie naar kadaza.ch/itDe Duitse versie blijft gewoon bereikbaar op kadaza.ch. Lees meer.

 

 


 

 

Kadaza is vernieuwd

31 augustus 2020

Kadaza - Nieuwe versie

Vandaag introduceren we een volledig vernieuwde versie van Kadaza. Er is onder andere een vernieuwde layout en Kadaza heeft nu nieuwe functionaliteiten op basis van jullie feedback. Kadaza is nu nog handiger, sneller en uitgebreider dan je al gewend was. Lees meer.

 

 


 

 

Kadaza nu in Vietnam!

24 augustus 2020

Vietnam

Vandaag lanceren we een speciale Vietnamese versie van Kadaza! Bekijk de lokale versie voor Vietnam op kadaza.vn. Kadaza Vietnam is volledig aangepast voor onze Vietnamese gebruikers, inclusief de taal en de website selectie. Maar ook als je als buitenlander geïnteresseerd bent in de Vietnamese cultuur kun je op kadaza.vn de meest gebruikte websites in Vietnam ontdekken. Lees meer.

 

 


 

Kadaza nu in Malta

22 augustus 2020

Malta

Vandaag lanceren we een speciale Maltese versie van Kadaza! Bekijk de lokale versie voor Malta op kadaza.com.mt. Lees meer.

 

 


 

 

Powersearch nu op Italiaanse Kadaza

26 juli 2020

Kadaza Powersearch op Italiaanse Kadaza

Het was al enige tijd beschikbaar op de Nederlandse en Amerikaanse versies van Kadaza, en vanaf vandaag ook op onze Italiaanse versie. Powersearch is een handige functie die zoekresultaten toont tijdens het typen in ons zoekvak op de startpagina. Lees meer.

 

 


 

Powersearch nu op Kadaza Duitsland

25 juni 2020

Kadaza Powersearch op Duitse Kadaza

Vanaf vandaag is Powersearch ook beschikbaar op de Duitse versie van Kadaza. Powersearch is een handige functie die zoekresultaten toont tijdens het typen in ons zoekvak op de startpagina. Lees meer.

 

 


 

 

Kadaza Canada nu ook in het Frans beschikbaar

6 mei 2020

Kadaza Canada nu ook in het Frans

Kadaza Canada is vanaf vandaag ook beschikbaar in het Frans! De Franse versie is te vinden op kadaza.ca/fr , de Engelse versie is beschikbaar op kadaza.ca. Lees meer.

 

 


 

 

 

Sneller, steeds sneller

10 april 2020

Server upgrade

Het is onze top prioriteit dat onze homepage supersnel laadt. De laadsnelheid is immers essentieel voor Kadaza als de eerste pagina die laadt in de browser. We doen er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat onze homepage zo snel mogelijk is. Daarom hebben we grote verbeteringen doorgevoerd in onze serverinfrastructuur om de snelheid van Kadaza te verbeteren. Lees meer.

 

 


 

 

Kadaza nu in Maleisië

2 september 2019

Maleisie

Vandaag lanceren we Kadaza in Maleisië! Ontdek de Maleise versie op kadaza.com.my. Lees meer.

 

 


 

 

Hongaarse versie van Kadaza live

9 november 2018

Hongarije

Het is altijd ons doel geweest om van Kadaza een internationale website encyclopedie te maken, een betrouwbare bron voor het vinden van de meest gebruikte internetsites per land. Kadaza is inmiddels al beschikbaar in tientallen landen en we ontwikkelen continue nieuwe landenversies. Vandaag lanceren we Kadaza in Hongarije! De Hongaarse versie is volledig aangepast voor de Hongaarse internetgebruiker, inclusief de taal en de selecties van websites. Lees meer.

 

 


 

 

Kadaza nu in Estland

5 september 2018

Estland

Vandaag lanceren we een speciale Estlandse versie van Kadaza! Bekijk de lokale versie voor Estland op kadaza.ee. Lees meer.

 

 


 

 

Litouwse versie van Kadaza

22 augustus 2018

Litouwen

Vandaag lanceren we een speciale Litouwse versie van Kadaza! Bekijk de lokale versie voor Litouwen op kadaza.lt. Lees meer.

 

 


 

 

Catalaanse versie van Kadaza

8 mei 2018

Catalonië

Vandaag lanceren we een speciale Catalaanse versie van Kadaza! Bekijk de lokale versie voor Catalonië op kadaza.cat. Lees meer.

 


 

 

Kadaza nu in Schotland

28 april 2018

Schotland

Vandaag lanceren we een speciale versie van Kadaza in Schotland! Bekijk de lokale versie voor Schotland op kadaza.scot. Lees meer.

 

 


 

 

Kadaza Wales nu live

28 maart 2018

Wales

Vandaag lanceren we een speciale versie van Kadaza in Wales! Bekijk de lokale versie voor Wales op kadaza.wales. Lees meer.

 

 


 

 

Kadaza Letland nu live

23 maart 2018

Letland

Vandaag lanceren we Kadaza in Letland! Bekijk de Letse versie op kadaza.lv. Lees meer.

 


 

Volgende Pagina >>

 


Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons: Klik hier.