Over KadazaContactHelpSite Selectie ProcedureWebmastersMissieMobielWereldwijd NetwerkSite toevoegen


Contact


Heb je een vraag? Je kan het antwoord misschien vinden in de Veelgestelde vragen.

Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons. Stuur een email naar info@kadaza.nl of gebruik onderstaand formulier.Fout doorgeven: feedback@kadaza.nl


Website toevoegen

Mis je een website in een bepaalde rubriek? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar addsite@kadaza.nl. We bekijken elke site suggestie, maar kunnen echter niet elke site plaatsen. Als je site suggestie niet wordt geplaatst betekent dat niet dat we de site niet waarderen. Bekijk hier onze site selectie procedure.


Andere opmerkingen: info@kadaza.nl


Webmasters

Het is mogelijk om je website aan ons door te geven voor plaatsing binnen een bepaalde Kadaza rubriek. De Kadaza redacteuren evalueren elke site toevoeging. Kadaza hanteert een zeer strikte site selectie procedure. Als jouw website niet wordt geplaatst betekent dat niet dat we je site niet waarderen. We dienen echter een selectie te maken en kunnen niet elke site plaatsen.

Bekijk voordat je jouw site doorgeeft eerst onze site selectie procedure. Ben je van mening dat je site onmisbaar is in een bepaalde Kadaza rubriek? Stuur dan een email naar addsite@kadaza.nl.


Samenwerking en adverteren


► Terug naar de startpagina

Nieuw: Kadaza Tips

► Veelgestelde vragen


yes Volg ons op Facebook