BlogTerug naar de Kadaza homepage


Nieuwe mobiele versie Kadaza

6 december 2014

Kadaza mobiele versie

Als je Kadaza vandaag op je mobiele telefoon hebt bezocht dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat het een en ander veranderd is. Vandaag is namelijk onze nieuwe mobiele versie live gegaan met een aantal grote verbeteringen in het design en de navigatie.

Steeds meer gebruikers bezoeken Kadaza via mobiele telefoons en tablets. De nieuwe mobiele versie van Kadaza op kadaza.nl/m is speciaal is ontworpen voor smartphones. De nieuwe mobiele versie van Kadaza is volledig responsive, wat betekent dat hij zich aanpast aan de grootte van het scherm waarop hij wordt bekeken. Of je nu een kleine smartphone of een grotere tablet gebruikt, Kadaza past zich automatisch aan je scherm aan, zodat je gemakkelijker door de homepage kunt navigeren en kunt vinden wat je zoekt.

De lay-out is simpel en overzichtelijk, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren met een touchscreen. De lettergrootte en het kleurcontrast zijn bovendien geoptimaliseerd voor betere leesbaarheid op kleine schermen. Ook is het navigatiemenu vereenvoudigd om gemakkelijk de categorieën te vinden waarin je geïnteresseerd bent.

Lees hier hoe je Kadaza kunt gebruiken op je mobiele telefoon.

 

 


Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons: Klik hier.