Terug naar de startpagina     Over Kadaza


Kadaza Tips


Tips voor Vaderdag |  Bekijk alle tips


Vaderdag

Tips voor Vaderdag

Om je te helpen bij je voorbereiding op Vaderdag hebben we hieronder een aantal nuttige tips geselecteerd om je vader eens goed in het zonnetje te zetten.

Vaderdag 2021 is op Zondag 20 juni


YourSurprise

Op de site YourSurprise.nl kun je bijzondere en personaliseerbare Vaderdagcadeaus vinden. Van persoonlijke mokken tot en met sleutelhangers. Als je op zoek bent naar een speciaal, grappig of uniek cadeau dan ben je hier aan het juiste adres.


Megagadgets

Is jouw vader een echte gadget freak? Kijk dan eens op megagadgets.nl. Je vindt er allerlei leuke gadgets als cadeau.


Bol.com 

Bol.com mag natuurlijk niet ontbreken bij deze Vaderdag-tips. Je kunt de cadeauzoeker van bol.com gebruiken om snel een geschikt cadeau te vinden.


Douglas

Een geurtje of een ander beauty geschenk is natuurlijk altijd leuk om te geven. Douglas heeft een speciale pagina met de beste geurtjes om te geven aan papa.


euroflorist

Een mooi bosje bloemen, zelfs inclusief een vaas en een persoonlijke boodschap, kun je makkelijk en eenvoudig bestellen en laten bezorgen op Vaderdag via Euroflorist.


Praxis

Is je vader een fanatieke doe-het-zelver? Kijk op praxis.nl voor de beste klus cadeaus.


GallGall

Is jouw vader een wijnliefhebber? Kijk op Gall & Gall voor een selectie van de beste wijncadeaus voor papa.


Albelli

Op Albelli.nl kun je foto's afdrukken, een fotoboek maken en andere fotocadeaus bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een levensverhaal in een fotoboek, wanddecoratie van mooie momenten of een ingelijste foto. Op Albelli kun je speciale fotomomenten vastleggen op een unieke manier.


TheFork

De terrassen mogen inmiddels weer open zijn en er zijn rond begin juni weer nieuwe versoepelingen te verwachten. Kijk op thefork.nl voor de beste restaurants in Nederland en geef je vader een etentje cadeau.


Vakantieveilingen

Op vakantieveilingen vind je niet alleen leuke uitstapjes en hoteldeals, maar je kunt er ook leuke en bijzondere vaderdagcadeaus vinden.

 


Wij wensen je een mooie en gezellige Vaderdag!

Je kunt voor meer Vaderdag websites kijken op ons uitgebreide overzicht van de beste Vaderdag websites.

 

 

 


Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons: Klik hier. 


► Terug naar de homepage

► Veelgestelde vragen

► Contact


yes Volg ons op Facebook

 

Kadaza gebruikt cookies om de website te analyseren en om niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door verder gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons cookiebeleid en onze voorwaarden