Terug naar de startpagina    Over Kadaza


Alle Onderwijs Film & TV Muziek & Video Kunst & Cultuur Vakantie Winkelen Huis & Tuin Spel & Games Sport Tech Familie Gezondheid Eten & Drinken Financiën Lifestyle Carrière Mode & Beauty Auto & Motor Specials Fotografie


 

 

Sinterklaas 2021Sinterklaas

7 november 2021

In deze Sinterklaasgids geven we je tips voor een onvergetelijke Sinterklaastijd en vertellen we je over onze favoriete websites voor sinterklaasnieuws, leuke cadeauwinkels, sint liedjes en nog veel meer.

Lees meer

 


 

Maaltijdboxen: Alles wat je erover moet wetenMaaltijdboxen

2 november 2021

Tegenwoordig zijn er steeds meer maaltijdbezorgdiensten waar je uit kunt kiezen, zoals HelloFresh en Marley Spoon. In dit artikel zullen we kort en duidelijk uitleg geven over maaltijdboxen, de voor- en nadelen opsommen en de verschillende aanbieders van maaltijdboxen vergelijken.

Lees meer

 


 

Online films kijkenFilms

17 september 2021

Er zijn verschillende online platforms waar je (legaal) films kunt kijken. Je kunt echter snel verdwalen in het grote aanbod van online streamingdiensten. Dit aanbod groeit bovendien elk jaar. Het verschilt ook per platform welke films worden aangeboden, dus het kan handig zijn om een ​​duidelijk overzicht te hebben van alle grote filmstreamingdiensten. 

Lees meer

 


 

Bijzondere hotels vindenBoutique hotels

10 juli 2021

Op zoek naar een bijzonder luxe hotel of een designhotel? Platformen zoals booking.com zijn geweldig voor het vinden van hotels over de hele wereld, maar waar kun je het beste kijken voor net dat unieke hotelletje of een bijzonder boetiekhotelletje?

Lees meer

 


 

Online muziek luisterenMuziek streaming

20 juni 2021

Wie herinnert zich Napster nog? Online muziek luisteren is nu gelukkig een stuk eenvoudiger en beter geworden. De meeste kennen tegenwoordig Spotify als dé plek om muziek te luisteren, maar er zijn meer uitstekende muziekdiensten waar je gebruik van kunt maken.

Lees meer

 

Over Kadaza Tips

Kadaza Tips is een nieuwe manier om het beste van het internet te ontdekken. Via uitgebreide artikelen geeft de Kadaza redactie nuttige tips en informatie over het beste op het internet. Volg ons ook op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van de laatste tips.

 

Vaderdag 2021

01 juni 2021

Om je te helpen bij je voorbereiding op Vaderdag hebben we een aantal nuttige tips geselecteerd om je vader eens goed in het zonnetje te zetten.

Lees meer

 

 


Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons: Klik hier. 


► Terug naar de homepage

► Veelgestelde vragen

► Contact


yes Volg ons op Facebook

 

Kadaza gebruikt cookies om de website te analyseren en om niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door verder gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons cookiebeleid en onze voorwaarden