Terug naar de startpagina    Over Kadaza


Alle Huis & Tuin Familie Lifestyle Winkelen 


24 mei 2024

Vind het perfecte cadeau voor Vaderdag


Vaders zijn natuurlijk superhelden. En superhelden moeten óók af en toe bedankt worden voor hun heldendaden. Vergeet daarom niet: dit jaar valt Vaderdag op zondag 16 juni. Onze redactie is op zoek gegaan naar de leukste websites en cadeauwinkels voor Vaderdag en ze hieronder overzichtelijk voor je onder elkaar gezet.

 

Radbag

Als je op zoek bent naar een uniek of verrassend Vaderdagcadeau, kijk dan op de site van Radbag. Hier vind je heel veel creatieve, grappige en originele cadeaus. Op de site staan allerlei typen cadeaus, zoals praktische gadgets en andere leuke hebbedingen, denk aan een gekke pagegaai kurkentrekker of slippers met een foto van je vader als superheld erop.

 

Falke

Je kent hem vast wel: de "geef-maar-sokken-vader". Die kun je op zijn wenken bedienen door hem sokken van Falke cadeau te doen. Falke sokken staan namelijk bekend om kwaliteit. Ze worden gemaakt van de beste materialen, zoals merinowol, katoen en zijde. Deze sokken gaan echt lang mee en blijven er goed uitzien, ook na veel wasbeurten. Daar wordt je vader zeker blij van!

 

Meer cadeau inspiratie nodig? Bekijk ook ons uitgebreide overzicht van de grootste en beste online cadeauwinkels.

 

giftcards

Weet je totaal niet wat je moet geven? Toch succes verzekerd: kijk op giftcards.nl voor cadeaukaarten van bijna alle grote merken en online winkels. Zo kiest je vader helemaal zelf wat hij wilt hebben.

 

Pockies

Loopt je vader graag rond in z’n boxershort? Dan is Pockies het perfecte cadeau voor hem! Deze Nederlandse uitvinding biedt boxershorts met zakken. Een eenvoudige toevoeging die het leven van je vader een stuk comfortabeler maakt. Met Pockies kan hij al zijn essentiële spullen – zoals zijn telefoon, sleutels of afstandsbediening – altijd binnen handbereik houden, zelfs als hij thuis lekker relaxed rondloopt in zijn boxer.

 

Bol.com - energie besparen

Cadeau tip - Met de Instax Mini 12 van Fujifilm kan je vader vanaf nu 'instant' foto's maken. Dit betekent dat de gemaakte foto direct uit de camera rolt. Zo legt hij op Vaderdag direct de leukste momenten vast op een echte fysieke print.

Gesponsord

 

gall

Kijk op de site van Gall&Gall voor speciaal geselecteerde geschenkdozen, zoals wijnboxen en whiskypakketten, voor vaders die van een goed glas wijn, whisky, bier of wijn houden.

 

hema

Hoe goed ken jij je vader? Met de leuke 'after diner game' van Hema kom je erachter. In dit spel trekt je vader een kaart met een vraag die hij voorleest, waarna jullie de vraag over hem moeten beantwoorden. Eén van de vragen is bijvoorbeeld: Zonder welke drie dingen kan ik niet leven? Zo leren jullie je vader nog beter kennen! Bij HEMA vind je nog veel meer kleinere en betaalbare Vaderdag cadeautjes, zoals een telefoonhouder voor op de fiets of een bierkist met breekijzer. Je kunt op de site van Hema ook eenvoudig cadeaus personaliseren met foto’s, teksten en ontwerpen die speciaal voor je vader zijn.

 

ditverzinjeniet

Op ditverzinjeniet.nl vind je, zoals de naam van de site al doet vermoeden, allerlei originele en grappige cadeaus die perfect zijn voor Vaderdag. Van praktische en slimme gadgets tot hilarische en ongebruikelijke cadeautjes.

 

Gerelateerde categorieën

Cadeauwinkels

Moederdag

Uit & Vrije tijd