Terug naar de startpagina


Alle Onderwijs Film & TV Muziek & Video Kunst & Cultuur Vakantie Winkelen Huis & Tuin Spel & Games Sport Tech Familie Gezondheid Eten & Drinken Financiën Lifestyle Carrière Mode & Beauty Auto & Motor Specials Fotografie


Over Kadaza Tips


Sinds de introductie van Kadaza in 2008 is het altijd onze missie geweest om het beste op het web zo praktisch en gebruiksvriendelijk mogelijk te verzamelen en te organiseren. Dit doen we onder andere door voortdurend alle rubrieken op Kadaza te controleren en up-to-date te houden. Onze onafhankelijke redactie en ons netwerk van Kadaza fans en vrijwilligers maakt dit mogelijk. Niet alleen in Nederland, maar inmiddels wereldwijd in bijna 60 landen. Kadaza Tips is een nieuw onderdeel op Kadaza waar onze redacteuren advies en tips geven op het gebied van verschillende onderwerpen, zoals lifestyle, winkelen, kunst en cultuur. Kies hierboven een onderwerp en ontdek nuttige tips om het beste op het web te vinden met praktische achtergrondinformatie en adviezen.

 

ScoutMaak kennis met Scout

Scout is onze vriendelijke en behulpzame labrador en mascotte. Hij heeft een neus voor de crème de la crème op het internet. Als getrainde zoeker en retriever is hij een volwaardig en onmisbaar lid van de Kadaza redactie. Hij helpt ons om het beste op het web te vinden en te verzamelen.

 

Volg ons op Facebook en X en blijf op de hoogte van de nieuwste tips, artikelen en andere nieuwtjes. Het is niet alleen ons doel om het meest betrouwbare en overzichtelijke startpunt op het internet te zijn, maar bezoekers met Kadaza Tips nu ook te helpen met nuttige tips en achtergrondinformatie over het allerbeste op het internet.

 


Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons: Klik hier.


► Terug naar de homepage

► Veelgestelde vragen

► Contact


yes Volg ons op Facebook