Over KadazaContactHelpSite Selectie ProcedureWebmastersMissieMobielWereldwijd NetwerkSite toevoegen


Onze Missie


Het is ons doel om de meest overzichtelijke en gebruiksvriendelijke startpagina op internet te zijn met een duidelijk overzicht van alleen het beste dat het internet te bieden heeft.

Internet speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Niet alleen thuis of op het werk, maar ook onderweg. Nieuwe onlinediensten en apps schieten bovendien als paddenstoelen uit de grond. Het is onmogelijk om alle nieuwe toevoegingen en ontwikkelingen op het internet bij te houden. Met Kadaza zorgen wij ervoor dat je het overzicht behoudt op het web door uitsluitend de meest populaire websites te presenteren. Ons visuele platform leidt gebruikers niet alleen snel naar hun favoriete websites, maar laat ze ook kennismaken met nieuwe en opkomende websites op het gebied van verschillende onderwerpen.

De eerste versie van Kadaza werd in 2008 geïntroduceerd. Uit onderzoek kwam naar voren dat van alle websites op het internet slechts een fractie intensief wordt gebruikt. Daarmee was het idee voor Kadaza geboren: een overzicht van uitsluitend de meest gebruikte websites, duidelijk en simpel ingedeeld per onderwerp. Op vrijwel elk onderwerp zijn de beste websites zorgvuldig geselecteerd door onze kieskeurige redactie. Zo is Kadaza.nl een fijn hulpmiddel voor mensen die houden van eenvoud en gemak erg fijn vinden. Het doel van Kadaza is om het navigeren op internet makkelijker en sneller te maken. Kadaza is bovenal overzichtelijk, simpel en gebruiksvriendelijk.

Daarnaast willen we met Kadaza het beste van het internet wereldwijd in kaart brengen. Dit doen we door een internationaal netwerk van vrijwilligers, die helpen bij de selectie van sites en de vertaling van Kadaza in andere landen. Spreek jij een vreemde taal en wil je helpen met de ontwikkeling van Kadaza in een ander land? Neem contact op met ons.
 

ScoutMaak kennis met Scout

Scout, onze vriendelijke en behulpzame labrador, heeft een neus voor de crème de la crème op het internet. Als een getrainde speurneus en verzamelaar weet hij het beste op het internet te vinden en te verzamelen. Met zijn hulp geven we ook handige en informatieve webtips.

 

 


Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons: Klik hier. 


► Terug naar de startpagina

► Veelgestelde vragen

Nieuw: Kadaza Tips

► Contact


yes Volg ons op Facebook