Terug naar de startpagina    Over Kadaza Tips


Alle Kunst & Cultuur Vakantie Huis & Tuin Familie Lifestyle


10 juli 2021 (laatste update: 23 maart 2024)

Online een boetiekhotel vinden


Op zoek naar een bijzonder hotel of klein boetiekhotel? Platformen zoals booking.com zijn perfect voor het vinden van hotels over de hele wereld, maar waar kun je het beste kijken voor net dat unieke hotel of een bijzonder boetiekhotelletje? Ontdek hieronder de beste online sites boetiekhotels te vinden.

 

slh.com

Small Luxury Hotels of The World (SLH) is een verzameling boetiekhotels in meer dan 90 landen. Elk lid wordt geverifieerd en geïnspecteerd door experts van SLH. De hotels van SLH zijn vooral leuk voor mensen die op zoek zijn naar boutique-achtige hotels en de voorkeur geven aan persoonlijke aandacht en gezellige sfeer die je vaak alleen ervaart in kleinere hotels. Je kunt ook lid worden van de loyaliteitsclub van de SLH voor exclusieve kortingen en voordelen.

 

relaischateaux

Relais & Châteaux is een vereniging van meer dan 500 luxe hotels over de hele wereld. Bijna elk land heeft wel een Relais & Chateaux hotel. Het zijn bovenal exclusieve hotels met een bijzonder restaurant. Relais & Chateau hotels zijn dan ook een aanrader voor echte foodies en fijnproevers.

 

designhotels

Zoals de naam al doet vermoeden: Designhotels.com is gespecialiseerd in designhotels. Designhotels.com richt zich op hotels waar design en architectuur centraal staan. Heb jij een scherp oog voor detail en design en ben je op zoek naar een hotel met sfeer? Dan is deze website een aanrader.

 

Booking.comBooking.com heeft ook een selectie van boetiekhotels en bijzondere hotels. Nadat je een bestemming, de data en aantal gasten hebt ingevuld, kun je de filteropties aan de linkerkant aanvinken. Onder 'Type accommodatie' kun je bijvoorbeeld direct zoeken naar 'Hotels' en deze verder filteren op stijl en faciliteiten om boetiekhotels te vinden. Extra handig is de mogelijkheid om te filteren op luxe hotelgroepen, zoals Relais & Châteaux, door onder 'Hotelketen' deze specifieke groep aan te vinken.

Gesponsord.


 

tablet hotels

Waarschijnlijk ken je de Michelin Gids voor de beste sterrenrestaurants. Tablet Hotels is van de Michelin Gids, je vindt er boetiekhotels over de hele wereld, zorgvuldig samengesteld door experts van de Michelin Gids. Ze noemen het zelf dan ook: "Tablet Hotels, A MICHELIN Experience". Ze bieden een Plus-account met VIP-behandelingen en extra's zoals kamerupgrades.

 

secretescapes

Secret Escapes is een soort exclusieve reis community waar je lid van kunt worden. Je krijgt vervolgens aanbiedingen voor exclusieve hotelverblijven en luxe reizen tegen lagere prijzen. Er staan ook regelmatig deals op voor boetiek hotels.

 

hotelspecials logo

Specialhotels.nl is een Nederlandse website die zich richt op de meest bijzondere en romantische hotels en B&B's in Nederland en België. Van historische kastelen tot moderne designhotels, deze website heeft vaak aanbiedingen voor unieke hotels.