Terug naar de startpagina    Over Kadaza Tips


Alle Vakantie Huis & Tuin Familie Lifestyle


23 januari 2024

Websites voor bijzondere vakantieverblijven


Op zoek naar een vakantiehuis voor aankomende zomer? Naast de meest gebruikte vakantiewoningsites zijn er ook onbekendere websites waar je unieke en bijzondere vakantieverblijven kunt boeken. We hebben hieronder de leukste websites geselecteerd voor diegenen die op zoek zijn naar iets speciaals als volgend vakantieverblijf.

 

natuurhuisje

Natuurhuisje.nl is perfect voor buitenliefhebbers die op zoek zijn naar een rustige plek in de natuur. Deze website biedt unieke verblijven midden in de natuur, weg van de drukte en het massatoerisme.

 

boerenbed

BoerenBed.nl combineert de charme van het plattelandsleven met het comfort van luxe accommodaties. Deze website is ideaal voor gezinnen die willen genieten van een unieke boerderijervaring.

 

bijzonderplekje

BijzonderPlekje.nl is een leuke website met veel unieke en verrassende accommodaties. Van romantische cottages tot excentrieke huizen, deze website heeft een originele selectie van bijzondere vakantieverblijven.

 

homeexchange

HomeExchange is bekend van de film "The Holiday" en biedt de mogelijkheid om huizen te ruilen met mensen over de hele wereld. Zo bespaar je kosten en kun je tegelijkertijd de cultuur in een ander land op een authentieke manier ervaren.

 

treego

Een boomhut is niet iets waar je aan denkt bij een vakantiehuis, maar op Treego staan toch echt luxe boomhutten waarin alles aanwezig is wat je nodig hebt, zoals een toilet en keuken. Sommige hebben zelfs een sauna. Ben jij een echt natuurmens? Ga dan voor een avontuurlijke ervaring naar TreeGo.nl voor een selectie van prachtige boomhutten in heel Europa. Bijvoorbeeld perfect voor een romantisch uitje..

 

vipio

Vipio is een platform dat zich richt op unieke en luxe overnachtingen. Of het nu gaat om een kasteel, een vuurtoren of een bijzondere B&B, Vipio heeft een breed scala aan ongewone vakantieverblijven.

 

 


Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons: Klik hier.