Terug naar de startpagina    Over Kadaza Tips


Alle Vakantie Winkelen Huis & Tuin Familie Eten & Drinken Lifestyle Specials


17 maart 2024

Digitaal tijdschriften lezen

Ben jij een echte tijdschriften-wurm? Er zijn meerdere handige apps en websites beschikbaar waarmee je toegang hebt tot bijna alle grote Nederlandse magazines, zoals Quest, Linda en nog veel meer bekende titels. Je kunt losse artikelen kopen of een abonnement afsluiten waarmee je het gehele aanbod kunt doorspitten. Welke apps er zijn en wat kun je er precies mee kunt? We hebben het hieronder op een rij gezet.

Tijdschrift plaatje

 

blendle

Blendle, ooit opgericht door Alexander Klöpping, is een digitale nieuwskiosk waarmee je met een abonnement onbeperkte toegang hebt tot een breed aanbod van kranten en tijdschriften. Je kunt in de Blendle app zelf zoeken naar titels, maar je kunt ook jouw interesses instellen en leeslijsten aanmaken. Vervolgens toont Blendle op basis van jouw voorkeuren een overzichtelijke pagina met artikelen die bij jouw interesses aansluiten.

 

readly

Met een maandelijks abonnement krijg je bij Readly onbeperkte toegang tot duizenden tijdschriften van over de hele wereld, waaronder veel Nederlandse titels, zoals Quest, Jan en Elle. Je zou het kunnen zien als de Netflix voor tijdschriften, waarmee je met een vast bedrag per maand toegang hebt tot diverse tijdschriften en artikelen op je smartphone, tablet of pc. 

 

tijdschrift.nl

Tijdschrift.nl is onderdeel van DPG Media waarmee je toegang hebt tot een zeer groot aanbod van Nederlandse titels, zoals Libelle, Autoweek en de Donald Duck. Het principe werkt hetzelfde als bij Readly en Blende: je betaalt een vast bedrag per maand waarmee je toegang hebt tot het gehele aanbod. Het voordeel van Tijdschrift.nl is dat je flinke korting krijgt op je abonnement als je al geabonneerd bent op een van de deelnemende tijdschriften.

 

Bladen.nl

 

 

 

 

Liever een los tijdschrift bestellen? Op bladen.nl kun je (proef)abonnementen bestellen van je favoriete tijdschriften, kranten en tv-gidsen. Je kunt er kiezen uit meer dan 250 titels. De site heeft vaak acties en aanbiedingen die zeer interessant zijn.

 

 

zinio

Zinio richt zich vooral op internationale tijdschriften. De app biedt de mogelijkheid om tijdschriften zowel online als offline te lezen, en je hoeft niet perse een abonnement af te sluiten, maar je kunt er ook individuele nummers van tijdschriften los kopen.

 

pressreader

PressReader is een grote internationale app met een enorm aanbod van meer dan 7.000 tijdschriften en kranten uit meer dan 120 landen, in meer dan 60 talen. Het is een goede keuze als je op zoek bent naar tijdschriften in andere landen en talen.


 

Gerelateerde categorieën

Tijdschriften

Kranten