Terug naar de startpagina    Over Kadaza Tips


Alle Spel & Games Sport Tech Familie


4 september 2023

De beste websites voor gratis spelletjes


Spele.nl is één van de grootste online platformen waar je gratis online spelletjes kunt spelen. Je vindt er vooral simpele en verslavende games, zoals Tetris, Bubbel Shooter en Solitaire, die je even snel tijdens de pauze kunt spelen. Naast spele.nl zijn er nog een aantal bekende websites die soortgelijke spelletjes aanbieden. Hieronder hebben we de beste websites geselecteerd waar je direct, zonder veel poespas, gratis spelletjes kunt spelen.

In onze visuele webgids vind je een nog uitgebreider overzicht van spelletjes websites.

 

Spele.nl

Zoals gezegd is Spele.nl de grootste online spelletjes website van Nederland. Als je de website bezoekt kun je meteen beginnen met spelen van bekende en verslavende games, zoals Bubble Shooter, zonder dat je iets moet downloaden. De website werkt zowel op je normale computer, als op je tablet en smartphone.

 

crazygames

In tegenstelling tot Spele.nl is CrazyGames een internationale gameportal, die in verschillende talen beschikbaar is. De site werd in 2014 opgericht door twee broers als hobby project, maar groeide al snel uit tot een zeer populaire gaming website. Inmiddels is de website één va de grootste spelletjes platformen wereldwijd. De website heeft net zoals Spele.nl een fijne en overzichtelijke navigatie, en je kunt direct beginnen met het spelen van een game.

 

Bol.com

In dit tijdperk van digitale spelletjes, is het soms ook heerlijk om terug te keren naar de eenvoud van een klassiek bord- of kaartspel. Uiteindelijk is geen enkel online spel dat de nostalgie van een fysiek spel kan evenaren. Bij Bol.com vind je een schat aan klassieke bordspellen zoals 'Monopoly', 'Risk', 'Catan' en 'Mens Erger Je Niet'.

 

spelletjes.nl

Spelletjes.nl is net zoals Spele.nl een Nederlandse gamingsite met allerlei gratis spelletjes. Je kunt games kiezen in bekende categorieën zoals Puzzels, Actie en Sport. Populaire games zijn bekende klassiekers, zoals Bubble Shooter, Mahjong en Tetris. De site heeft ook een speciale rubriek voor meidengames.

 

funnygames

FunnyGames is van dezelfde uitgeverij als Spele.nl. Het aanbod van spelletjes komt dan ook sterk overeen. Ook de navigatie en layout van de website lijkt sterk op spele.nl. Als je echter houdt van  donkerdere kleuren, dan kun je het beste naar FunnyGames gaan.

 

poki

Gamingplatform Poki pakt het net even anders aan dan de hierboven genoemde websites. De layout en het design van de website is vooral visueel ingesteld, met zo min mogelijk teksten en andere afleidingen. Elke maand bezoeken meer dan 50 miljoen spelletjes fanaten de website.

 

 


Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons: Klik hier.