Terug naar de startpagina    Over Kadaza Tips


Alle Vakantie Huis & Tuin Familie Lifestyle


7 maart 2024

Website Tips voor Pasen 2024


Dit jaar valt Pasen op zondag 31 maart. Nu ook eindelijk de zon zich weer laat zien staat niets meer in de weg voor gezellig buiten zijn, en natuurlijk de jaarlijkse paasuitjes! Of je nu op zoek bent naar creatieve paasrecepten of de leukste paasuitjes, er is online veel te vinden. Hieronder hebben we een aantal leuke websites voor Pasen voor je op een rijtje gezet.

Paasei

 

Google Arts and Culture

Weet jij waarom we massaal paaseitjes verstoppen tijdens Pasen? Op Google Arts & Culture staan allerlei interessante verhalen achter alle bekende paastradities met prachtige visuele beelden. Ook kun je er lezen over paastradities in andere landen. Heb je bijvoorbeeld weleens gehoord over de vliegende klokken, een bekende paastraditie in Frankrijk? Ontdek nog veel meer paastradities van over de hele wereld op deze speciale pagina van Google. Wellicht geeft het je zelfs inspiratie voor jouw Paasdagen dit jaar... Wat dacht je bijvoorbeeld hiervan: heb je ooit weleens gehoord van een paasboom? In Duitsland is het een eeuwenoude traditie om veel versierde eieren aan kale wintertakken te hangen in een boom in de tuin. Schittert ook in jouw tuin deze Pasen een echte Ostereierbaum?

 

Uit Pauline's Keuken

Uit Pauline's Keuken is één van onze favoriete recepten websites. Je vindt er vooral snelle en echt makkelijke recepten voor elke dag. Ook voor Pasen vind je er zowel traditionele gerechten als nieuwere recepten. Kijk op de site van de zussen Pauline en Annika voor de lekkerste paasbrunch ideeën.

 

leukmetkids

Leukmetkids.nl is een superleuke website voor knutseltips voor kids en hun ouders. Bezoek de site ook voor leuke en originele knutselideeën om te knutselen voor Pasen met de kinderen. Van het maken van paaskuikens en paashazen tot het versieren van paaseieren, er zijn op Leukmetkids.nl allerlei leuke ideeën en tips te vinden.

 

Bol.com

Bol.com heeft een speciale Pasen-sectie voor paasdecoratie, cadeau-ideeën, boeken over Pasen voor kinderen, of bakgerei voor het maken van de perfecte paastaart. Zoals voor bijna alles, is Bol.com ook voor Pasen de one-stop-shop ervaring voor een onvergetelijk paasfeest. Vrolijk Pasen!

Gesponsord

 

Dille & Kamille

Wij van de Kadaza redactie lopen met de feestdagen altijd even binnen bij Dille & Kamille, want je vindt er alles wat je nodig hebt om je huis net even wat gezelliger te maken. Ook voor een sfeervol Pasen vind je op de website van Dille & Kamille alles om je huis en keuken helemaal klaar te maken voor het paasweekend, zoals mooi versierde paastakken en alles voor Pasen op tafel.

 

HEMA

De speciale Pasen-collectie van de HEMA heeft alle kleine betaalbare dingen om Pasen feestelijker en gezelliger te maken, zoals schattige paasdecoraties, knutselspullen en paaseieren.

 

Lindt

Voor de chocoladeliefhebbers onder ons is Pasen natuurlijk niet compleet zonder chocolade eieren en andere chocolade verwennerijen. Op de website van het bekende chocolademerk Lindt staan de beste chocoladeproducten die perfect zijn om jezelf te verwennen of als geschenk te geven. Van gouden paashazen tot de fijnste chocolade eieren, je vindt het allemaal hier.

 
Bol.com

Bol.com heeft een speciale Pasen-sectie voor paasdecoratie, cadeau-ideeën, boeken over Pasen voor kinderen, of bakgerei voor het maken van de perfecte paastaart. Zoals voor bijna alles, is Bol.com ook voor Pasen de one-stop-shop ervaring voor een onvergetelijk paasfeest. Van eitjes tot hazen, bij Bol.com vind je alles voor Pasen!

Gesponsord

 

Pinterest

Kijk voor visuele inspiratie op Pinterest. Je vindt er enorm veel inspiratie voor de Paasdagen, zoals decoraties, recepten, en paasactiviteiten.

 

Voordeeluitjes

Wil je in het Paasweekend er even helemaal uit? Kijk op Voordeeluitjes.nl voor voordelige pakketten en aanbiedingen. Of je nu op zoek bent naar een gezellig hotel of een weekendje weg in eigen land, hier vind je de beste deals om er even helemaal uit te zijn tijdens Pasen. Bekijk ook onze handige overzichten van de beste websites voor vakantiehuisjes, uitjes en vrije tijd of hotels.

 

 


Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons: Klik hier.