Terug naar de startpagina    Over Kadaza Tips


Alle Huis & Tuin Familie Lifestyle Winkelen 


13 maart 2024

De beste websites en apps voor mama's (to be)


Of je nu een aanstaande moeder bent of al de trotse ouder van een kleintje, er zijn veel websites en apps die je kunnen helpen, inspireren en begeleiden. Hier hebben we een aantal onmisbare websites en apps voor mama's en mama's-to-be op een rijtje gezet.

 

Oei, ik Groei!

Oei, ik groei! is een handige website die inzicht geeft in de diverse ontwikkelingsfasen van je kindje. Versnelde ontwikkelingsfases worden 'sprongetjes' genoemd. Dit zijn korte fases waarin je kindje een snelle ontwikkeling doormaakt waarbij hij of zij ook plotseling meer kan huilen dan normaal, of moeite kan hebben met eten. De website of de app van Oei, ik groei! kan je helpen deze verschillende 'sprongen' in de ontwikkeling van je baby beter te begrijpen. Ook vind je er tips om je kleintje tijdens deze periodes te ondersteunen.

Beschikbaar als Android app en iOS app.

 

zwangerhap

ZwangerHap, een app van het Voedingscentrum, is ontworpen om zwangere vrouwen te helpen veilige voedingskeuzes te maken. Door eenvoudig voedselnamen in te voeren, kunnen gebruikers snel controleren of een bepaald voedingsmiddel veilig is om te eten tijdens de zwangerschap, wat bijdraagt aan de gezondheid van zowel moeder als kind.

Beschikbaar als Android app en iOS app.

 

groeigids

Groeigids.nl is een online platform dat informatie biedt over de groei, ontwikkeling en opvoeding van kinderen van 0 tot 18 jaar. De website biedt een breed scala aan artikelen, tips en checklists om ouders te ondersteunen bij de opvoeding van hun kinderen.

 

Zwangerschapsmeter

De Zwangerschapsmeter app is een handig hulpmiddel om de voortgang van de zwangerschap te volgen. Het biedt wekelijkse updates over de ontwikkeling van de baby, gepersonaliseerde tips en een tijdlijn van belangrijke mijlpalen.

Beschikbaar als Android app en iOS app.

 

Bol.com Bol.com biedt bijna alles voor tijdens de zwangerschap en de eerste jaren van het moederschap. De vertrouwde blauwe webwinkel biedt een uitgebreid assortiment op het gebied van Baby & Kind, zoals zwangerschapskleding, voedingskussens, educatief speelgoed en verzorgingsproducten.

Gesponsord.

 

 

1stdibs

24baby.nl biedt uitgebreide informatie over zwangerschap, de bevalling en het ouderschap. Met een breed scala aan artikelen, forums en tools, zoals de uitgerekende datum calculator en de baby naamgenerator, is het een waardevolle bron voor aanstaande en nieuwe ouders.

 

oudersvannu

Oudersvannu.nl is een van de meest uitgebreide platforms voor (aanstaande) ouders in Nederland. Het biedt niet alleen informatie over zwangerschap en opvoeding, maar heeft ook een actieve community waar ouders ervaringen en tips kunnen uitwisselen.

 

famme

Famme.nl richt zich op de moderne vrouw en moeder, met artikelen die variëren van ouderschap en gezinsleven tot lifestyle en persoonlijke ontwikkeling. Het biedt een frisse kijk op het moederschap en probeert vrouwen te inspireren en te informeren.