Terug naar de startpagina    Over Kadaza Tips


Alle Tech Carrière Fotografie


3 februari 2024

De beste websitebouwers

Het maken van een eigen website is makkelijker dan ooit tevoren, dankzij websitebouwers waarmee je, zonder veel technische kennis, eenvoudig en snel een eigen site kunt creëren. We hebben de allerbeste websitebouwers hieronder op een rijtje gezet. Bekijk hier onze uitgebreidere selectie van de betere websitebouwers.

 

Wix

Wix staat bovenaan onze lijst vanwege gebruiksgemak. Je kunt met een handige drag-en-drop interface en voorgeselecteerde sjablonen pijlsnel een professionele website bouwen. Of je nu een blog of een online winkel wilt maken, Wix maakt het supereenvoudig.

 

squarespace

Squarespace is vooral een goede keuze voor creatievelingen. Deze websitebouwer heeft veel design-achtige sjablonen die ideaal zijn voor bijvoorbeeld fotografen, kunstenaars, en ontwerpers.

 

shopify

Als je een online winkel wilt bouwen dan kun je het beste kiezen voor Shopify. Deze sitebouwer is speciaal ontworpen voor e-commerce en biedt uitgebreide tools om je producten online te verkopen, betalingen te verwerken en zelfs je voorraad te beheren. Met Shopify kun je een volledig functionerende online winkel opzetten zonder je zorgen te maken over de technische aspecten.

 

wordpress

WordPresss is een populaire keuze is voor bloggers. Het vereist iets meer technische kennis dan de andere website bouwers, maar je hebt wel meer ruimte om zelf aanpassingen te doen.

 

weebly

Weebly is een uitstekende keuze voor beginners dankzij de eenvoudige drag-en-drop interface en het gebruiksvriendelijke design. Het biedt een reeks sjablonen en tools om je te helpen een professionele website te bouwen, inclusief e-commerce functionaliteiten.

 

jimdo

Jimdo gebruikt kunstmatige intelligentie om het websitebouwproces te versnellen. Je beantwoordt enkele vragen over het doel van je website, en Jimdo genereert vervolgens een op maat gemaakte site voor jou. Dit maakt Jimdo ideaal voor iedereen die snel en zonder veel gedoe online wil zijn.

 

Gerelateerde categorieën

Bloggen

Domeinregistratie

Eigen webwinkel maken

Hosting