Over KadazaContactHelpSite Selectie ProcedureWebmastersMissieMobielWereldwijd NetwerkSite toevoegen


Website Selectie Procedure


Alle websites op Kadaza zijn nauwkeurig geselecteerd en op de best mogelijke manier georganiseerd. We hanteren een strikte site selectie procedure, waarbij we vooral kijken naar het aantal bezoekers, gebruiksvriendelijkheid, actualiteit en de betrouwbaarheid van websites.

Onze redactie analyseert voortdurend alle lokale website trends, marktonderzoeken en website rankings. Al deze digitale inzichten worden vervolgens geïnterpreteerd door ons expertteam en worden gebruikt om gefundeerde keuzes te maken. Op deze manier bieden we gebruikers een gezuiverde, visueel gedestilleerde versie van het web. Het is ons doel om van Kadaza de gouden standaard te maken voor het vinden van de meest populaire websites op het internet.

We plaatsen in eerste instantie alleen de beste en meest populaire websites, maar we introduceren ook nieuwe sites. Daarnaast bieden we iedereen de mogelijkheid om suggesties te geven. Mis je een website in een bepaalde rubriek? Laat het ons dan weten en stuur een mail naar addsite@kadaza.nl. We bekijken elke site suggestie.

Daarnaast willen we met Kadaza het beste van het internet wereldwijd in kaart brengen. Dit doen we door een internationaal netwerk van vrijwilligers, die helpen bij de selectie van sites en de vertaling van Kadaza in andere landen. Spreek jij een vreemde taal en wil je helpen met de ontwikkeling van Kadaza in een ander land? Neem contact op met ons.

 

ScoutMaak kennis met Scout

Scout, onze vriendelijke en behulpzame labrador, heeft een neus voor de crème de la crème op het internet. Als een getrainde speurneus en verzamelaar weet hij het beste op het internet te vinden en te verzamelen. Met zijn hulp geven we ook handige en informatieve webtips.

 

 


Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons: Klik hier. 


► Terug naar de startpagina

► Contact

Nieuw: Kadaza Tips

► Help

► Missie


yes Volg ons op Facebook