Over Kadaza     Contact      Help     Selectie Procedure     Webmasters     Missie     Privacy     Voorwaarden


Website Selectie Procedure

Alle websites op Kadaza zijn nauwkeurig geselecteerd en op de best mogelijke manier georganiseerd.

We hanteren een strikte site selectie procedure, waarbij we vooral kijken naar het aantal bezoekers, gebruiksvriendelijkheid, actualiteit en de betrouwbaarheid van websites.

Kadaza analyseert voortdurend alle lokale website trends, marktonderzoeken en website rankings. Al deze digitale inzichten worden geïnterpreteerd door ons expertteam en worden gebruikt om gefundeerde beslissingen te nemen. Op deze manier bieden we gebruikers een gezuiverde, visueel gedestilleerde versie van het web. Wij geloven in de menselijke redactionele vaardigheden ten opzichte van die van een machine of software. Het is ons doel om van Kadaza de gouden standaard te maken voor het vinden van de meest populaire websites op het internet.

We plaatsen in eerste instantie alleen de beste en meest populaire websites, maar we introduceren ook nieuwe sites. Daarnaast bieden we iedereen de mogelijkheid om suggesties te geven. We hechten zeer veel waarde aan de suggesties van onze gebruikers. Elke suggestie wordt bekeken.


Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons: Klik hier. 


► Terug naar de homepage

► Contact

Nieuw: Kadaza Tips

► Help

► Missie


yes Volg ons op Facebook